خورشت کرفس، آموزش پخت خورشت خوشمزه کرفس

منتشرشده توسط mahsa mahsa در تاریخ

خورشت کرفس

با یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌های پخت خورشت کرفس با ما همراه باشد. در این آموزش به روش خانگی و طعمی به یادماندنی پخت خورش کرفس را به شما آموزش خواهیم داد.

اگرچه کرفس خام چندان خوش‌طعم نیست اما خورشت آن طعم بسیار دلچسب دارد. علاوه براین کرفس چنان خواصی دارد که بسیاری برای حفظ سلامتی خود روزانه آب‌کرفس مصرف می‌کنند.

خواص کرفس | سلطلان سبزی‌ها

کرفس با توجه به خواص بسیار زیادی که دارد سلطان سبزی‌ها نامیده شده است که در سراسر جهان می‌روید. این گیاه یک سبزی شناخته شده در دنیا است و مردم کشور مختلف در قالب غذاهای متنوع از آن استفاده می‌کنند.

کرفس سرشار از ویتامین بی ۶، کلسیم، فسفر و منیزیم است.

چربی اشباع شده و کلسترول بسیار پایینی دارد.

خوردن کرفس شما را از دردهایی مانند یبوست و ناراحتی‌های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، روماتیسم، فشار خون بالا و حتی بوی بد دهان نجات می‌دهد.

این گیاه منبعی فوق‌العاده از ویتامین ث‌ است که این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک می‌کند.

قطعا می‌دانید که مصرف سبزیجات و میوه‌های غنی از ویتامین ث می‌تواند علائم سرماخوردگی را کاهش دهد.

این سبزی به دلیل داشتن مقدار زیاد فیبر و آب فراوانی که دارد جذب برخی از چربی‌ها را کاهش می‌دهد. بسیاری بواسطه همین خاصیت کرفس از آن برای کاهش وزن استفاده می‌کنند.

پس امروز با ما باشید تا از این گیاه پرخاصیت، غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار را به شما آموزش دهیم. خورشت کرفس با طعمی دلچسب را میهمان سفره‌های خانگی خود کنید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه خورشت کرفس :

  • گوشت گوسفندی به مقدار دل‌خواه
  • کرفس تازه ۵۰۰ گرم
  • نعنا و جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
  •  برنج ۳ پیمانه
  • آب‌لیموی تازه به مقدار دل‌خواه
  • آب ۲ لیوان
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و ادویه گوشت به مقدار دل‌خواه

مدت زمان تقریبی پخت این غذا یک ساعت است.

این مقدار مواد مناسب برای ۲ تا ۳ نفر می‌باشد.

در اولین مرحله پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.

گوشت‌ها را به آن اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و رنگ آن تغییر کند.

حال ادویه‌ها را به گوشت ها اضافه کنید و کمی به‌هم بزنید تا بوی عطر آن‌ها بلند شود.

در این مرحله نعنا و جعفری خشک را به آن اضافه کنید و مجدد کمی به‌هم بزنید تا بوی عطر سبزی‌ها نیز بلند شود، حالا آب جوش را به گوشت‌ها اضافه کنید و زمان دهید تا گوشت کاملاً بپزد.

کرفس‌ها را به ابعاد دل‌خواه برش بزنید این موضوع کاملا به سلیقه و ذائقه شما مربوط می‌شود، خیلی‌ها کرفس را در ابعاد کوچک و ریز خورد می‌کنند و برخی دیگر با ابعاد درشت‌تری آن را سرو می‌کنند. اگر کرفس‌ها را خورد کنید خورشت نهایی شما ظاهری شبیه به خورشت قرمه سبزی خواهد داشت.

کرفس‌ها خرد شده را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود و سبک شوند در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا کمی سرخ شود.

کرفس‌ها را به مخلوط آبگوشت‌تان اضافه کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خورشت شما حسابی جا بیفتد و روغن بیندازد.

مقدار نرم بودن کرفس در این خورشت نیز به ذائقه و سلیقه شما مربوط بستگی دارد؛ اگر دوست دارید می‌توانید زمان بیشتری منتظر بمانید تا کرفس‌ها نرم شود.

در آخر به دل‌خواه مقداری آب‌لیمو و نمک به خورشت اضافه کنید تا طعم بهتری به آن دهد.

به همین راحتی خورشت خوشمزه امروز ما آماده شد امیدواریم که از دستور امروز نیز کمال استفاده را برده باشید.

تنتان سلامت و دلتان شاد

دسته‌ها: غذای ایرانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *