طرز تهیه چند مدل شیرینی خشک خانگی پرطرفدار

منتشرشده توسط saeid در تاریخ

طرز تهیه شیرینی خشک

۱- شیرینی خشک فرانسوی:

مواد لازم:

  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم آرد گندم سفید
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۱۰۰ گرم پودر بادام
  • ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم کره

طرز تهیه شیرینی خشک فرانسویطرز تهیه شیرینی خشک فرانسوی:

  • ۱۰۰ گرم از کره را هم بزنید تا نرم شود. یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه یک سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و هم بزنید. پودر بادام، آرد و خاکه قند را مخلوط کنید و به همراه کره به مایه ی تخم مرغ اضافه کنید. تمام مواد را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. ته سینی شیرینی پزی را چرب کنید و مقداری آرد بپاشید. فر را در ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت) بگذارید گرم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع قورمه سبزی

  • مایه را در یک قیف بریزید و سپس یه صورت گلوله های کوچک (کوچکتر از گردو) با فاصله روی سینی بریزید. با یک چنگال مرطوب، روی آن ها را صاف کنید. سینی را در طبقه ی وسط فر بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا کمی پهن و برشته شود. اگر شیرینی ها پهن نشده اند، به این معنی است که چربی کره کم بوده و باید ۲۰۰ گرم کره مصرف کنید. احتمال دیگر، زیاد بودن حرارت فر است. می توانید به مایه ی این شیرینی کمی پوست رنده شده ی پرتقال نیز اضافه کنید. همچنین می توانید چند قطره رنگ خوراکی قرمز نیز به آن اضافه کنید تا صورتی رنگ شود. کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که کمی شکلات آب کنید و یک طرف شیرینی ها را به آن آغشته کنید و بگذارید خشک شود و سپس در ظرف بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک

۲- شیرینی زبان:

مواد لازم:

  • ۱۲۰ گرم آرد گندم سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم پودر قند

طرز تهیه شیرینی زبان

طرز تهیه شیرینی زبان:

پودر قند، کره و وانیل را مخلوط کرده و یکی از تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. در انتها، آرد را به تدریج داخل این مایه بریزید. ته سینی را کمی چرب کنید و آرد بپاشید. مایه خمیر را داخل قیف ریخته و به صورت لوله های باریک با فاصله در سینی بریزید. فر را در ۳۰۰ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود. سینی را در فر قرار داده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند تا بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع آبگوشت

۳- شیرینی بادامی:

مواد لازم

  • ۳۰۰ گرم آرد
  • ۱۰۰ کرم کره
  • ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • ۵۰ گرم خلال بو داده بادام
  • ۱۰۰ گرم خمیر بادام
  • نصف لیوان آب

طرز تهیه شیرینی بادامی

طرز تهیه شیرینی بادام:

  • طرز تهیه خمیر بادام: ۱۰۰ گرم بادام پوست گرفته را چرخ کنید. سپس آن را با ۵۰ گرم خاکه قند مخلوط کنید. ۵۰ گرم کره را خوب هم بزنید تا نرم شود. بادام و خاکه قند را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع موس و سوفله خانگی

  • طرز تهیه شیرینی: در یک ظرف گود، بیکینگ پودر و آرد را بریزید و هم بزنید. سپس آب و کره قطعه قطعه شده را وسط آرد بریزید و با انگشتان خود آن ها را ورز دهید تا به شکل خمیر نسبتا سفتی در بیاید و به دست نچسبد. لازم نیست خیلی زیاد خمیر را مالش دهید. روی آن را با یک پارچه بپوشانید و بگذارید تا دو سه ساعت بماند. روی یک سطح تمیز، مقداری آرد بپاشید. خمیر را با کمک وردنه به شکل یک مستطیل روی این سطح باز کنید. سه بار خمیر را باز کنید. قطر آن باید در هر مرتبه حدود یک سانتی متر باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو

  • خمیر بادام را روی این خمیر بمالید و آن را لوله کنید. دوباره خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. از عرض این مستطیل، سه نوار بلند و یک اندازه ببرید و آن ها را مانند گیس ببافید. این خمیر را  داخل یه قالب چرب که وسط آن سوراخ است، به شکل یک دایره بگذارید. دو سر آن ها را به هم بچسبانید. دو عدد زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کنید و روی این خمیر بمالید. قالب را در طبقه ی اول فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید حدود ۴۵ دقیقه بماند تا خمیر بالا بیاید و طلایی شود. می توانید بعد از پختن، مقداری مارمالاد زردآلو روی شیرینی بمالید و روی آن خلال بادام بو داده بپاشید.
دسته‌ها: غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *