طرز تهیه دسر پاناکوتا

منتشرشده توسط mahsa mahsa در تاریخ

دسر پاناکوتا ثمین بخشیان

با ما همراه باشید و لذیذ ترین دسر قرن رو یادبگیرین. این دسر خوشمزه رو سفره آرای با سلیقه امون خانم “ثمین بخشیان” با الهام از رنگ‌های سنتی درست کرده اند.

مواد لازم :

  • شکر: ۸ قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ۱٫۵ لیوان
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل: نصف قاشق غذا خوری
  • رنگ خوراکی: به دلخواه

طرز تهیه:

  • خامه و شکر را با همزن (دور کند) هم می‌زنیم، تا وقتی که شکر کاملا حل بشه.
  • تو یک لیوان کمی شیر و پودر ژلاتین را به روش بن ماری با بخار کتری حل می‌کنیم تا محلولی شفاف بدست بیاد.
  • مابقی شیر رو به شیر و ژلاتین حل شده اضافه می‌کنیم .
  • خامه رو اصافه کرده و هم می‌زنیم در آخر پود وانیل رو هم قاطی مواد می‌کنیم.
  • داخل قالبی که در نظر گرفتیم رو کمی چرب کرده و مواد رو می‌ریزیم تو قالب و تا ۳ ساعت داخل یخچال نگه می‌داریم.
  • بعد از اینکه دسرمون رو از قالب خارج کردیم، اون رو با رنگ‌های خوراکی و یا میوه و شکلات تزیین می‌دیم به همین راحتی
    نویسنده: مهسا اویسی
دسته‌ها: غذای ایرانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *