طرز تهیه ته‌چین قالبی، ساده و خوشمزه

منتشرشده توسط mahsa mahsa در تاریخ

ته چین قالبی

ته‌چین یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که به شکل‌های تک نفره و چندنفره قابل سرو است. ما ایرانی‌ها عاشق ته‌دیگ هستیم و یکی از دلایل محبوبیت این غذا، ته‌دیگ خوش‌عطر و طعم با ته‌مزه ماست و زعفران است.

ته‌چین غذایی که نمی‌توان آن را دوست نداشت | ته‌چین VIP

در دستور امروز هر نفر یک ته‌دیگ مجلسی فوق‌العاده و کاملا اختصاصی (VIP) نصیبش می‌شود. با ما همراه باشید تا با دستور پخت بی‌نظیر ته‌چین اصیل ایرانی آشنا شوید.

این غذای بسیار خوشمزه و دلبر را با گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ می‌توان تهیه کرد.

به توجه میکس زعفران و ماست و برنج کمتر کسی پیدا می‌شود که این غذا را دوست نداشته باشد. طعم برنج برشته، ماست و گوشت، هر ذائقه‌ای را مجاب به امتحان این غذا می‌کند.

ته‌چین با انواع روش‌های مختلف پخته می‌شود.

ما امروز با روشی بسیار ساده و خوشمزه در کنارتان خواهیم بود تا این غذای لذیذ را با حفظ نکات طلایی مهم پخت، مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.

مدت زمان تقریبی برای پخت غذا دو ساعت است. مقدار مواد اعلام شده مناسب برای دو تا سه نفر است.

مواد مورد نیاز جهت تهیه ته‌چین:

  • تخم مرغ درشت یک عدد
  • زرشک شش قاشق غذاوری
  • روغن به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار دل‌خواه
  • فیله مرغ دویست گرم
  • برنج س پیمانه پلوپزی
  • برگ بو به دل‌خواه نمک زردچوبه فلفل قرمز و دارچین به مقدار دل‌خواه
  • ماست شش قاشق سرپر غذاخوری
  • پیاز یک عددمواد لازم برای درست کردن ته چین

    مراحل پخت ته‌چین زعفرانی:

در اولین مرحله به سراغ پخت مرغ بروید. فیله مرغ تکه شده را به همراه کمی روغن، نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین و برگ‌بو درون ظرف مناسبی قرار دهید و حرارت را کم کنید و زمان دهید تا فیله ها به خوبی پخته شوند.

مواد لازم برای پخت مرغ ته چین

فیله مرغ بافت بسیار لطیف و نرمی دارد و بین بیست دقیقه تا سی دقیقه به خوبی پخته می‌شود.

دوستان عزیز شما با توجه به ذائقتون از هر قسمت دیگری از مرغ می‌توانید استفاده کند.

بعد از پخته شدن فیله مرغ، تکه‌های مرغ (یا حتی گوشت)، برگ بو را از ظرف جدا کنید و با کمک دست یا چنگال گوشت پخته شده را

ریش‌ریش کنید.

درست کردن مرغ

طرز تهیه مایع ته چین

در مرحله دوم پیاز را نگینی خرد کنید و درون تابه با مقداری روغن تفت دهید تا آب پیازها گرفته شود و طلایی رنگ شوند.

درست کردن ته چین

در این مرحله مرغ یا گوشت ریش‌ریش شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

اگر طعم دارچین را دوست دارید میتوانید در این مرحله به هر مقداری که دوست دارید به مرغ‌ها دارچین اضافه کنید.

زرشک را در این مرحله به تابه اضافه کنید و در حد چند ثانیه با مرغ و پیاز به‌هم بزنید تا مخلوط شوند.

طرز تهیه مواد بین ته چین

نکته: همراهان عزیز زرشک در مجاورت با حرارت خیلی سریع می‌سوزد و سیاه و تلخ می‌شود پس حتما در این مرحله دقت کافی را داشته

باشید تا زرشک‌های شما خوش‌رنگ و آب‌دار بمانند.

مواد میانی ته‌چین شما به همین سرعت آماده شده است.

چرب کردن قابلمه ته چین

برنج با مقداری آب و روغن و نمک بجوشانید تا دانه برنج نرم شود.

مرحله سوم به سراغ تهیه سس برنج بروید. تخم مرغ را با چنگال بزنید تا یک‌دست شود. ماست، زعفران، روغن و کمی نمک به آن اضافه کنید و به‌خوبی به‌هم بزنید تا مواد یک دست

شوند.

مواد ته چین خوشمزه

برنج آب‌کشیده شده را به سس ماست و زعفران اضافه کنید و به‌هم زنید تا تمام برنج به سس آشته شود.

اگر تمایل دارید ته‌چین شما کیکی‌تر و منسجم‌تر باشد، می‌توانید در این مرحله مقداری تخم مرغ و ماست بیشتر را اضافه کنید.

کف و دیواره‌های  ظرف پخت را با کمک برس و روغن چرب کنید  و به مقدار دو سانتی‌متر از برنج آغشته به سس را درون آن بریزید و با

پشت قاشق کمی فشار بیاورید تا سطح برنج صاف و یک‌دست شود.

تهچین

از مواد گوشت و زرشک به مقدار دل‌خواه روی سطح برنج بریزید و باز همان کا را با قاشق تکرار کنید .

در این مرحله دقت داشته باشد مواد گوشتی را یک سانت از دیواره ها فاصله دهید تا در مان پخت نسوزند و شکل ته‌چین را خراب نکنند.

ته چین مرغ قالبی در فر

 در آخرین مرحله برنج را روی مواد گوشتی بریزید همان فشار مرحله قبل را نیز وارد کنید.

کمی از زعفران دم‌کرده را نیز در این مرحله می‌توانید روی سطح برنج بریزید.

در این مرحله توجه داشته باشید که ظرف را کامل پر نکنید و تقریبا دو سانتی‌متر فاصله دهید. برنج و تخم‌مرغ موجود در این غذا باعث می‌شود.

بعد از پخته شدن کمی پف کنند و به لبه ظرف برسند.

قالب ته‌چین را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر با درجه ۱۷۵ در طبقه وسط قرار دهید.

اگر تمایل دارید که ته‌دیگ ته‌چین شما پررنگ‌تر باشد زمان پخت را افرایش دهید.

ته چین قالبی

بعد از پخته شدن با باقی مانده مواد گوشتی و زرشک می‌تواند ته‌چین دلبرتان را تزیین کنید و از عطر و طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

امیدواریم که آموزش امروز ما باب میلتان باشد و از ان کمال استفاده را ببرید.

پایدار و برقرار باشید.

 

دسته‌ها: غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *