ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه باقلوای شعریه!

منتشرشده توسط mahsa mahsa در تاریخ

اگر می‌خواهید یک باقلوای خانگی خوشمزه با حداقل امکانات تهییه کنید با دستور پخت امروز همراه ما باشید.

رشته شعریه یا همان رشته عربی نوعی رشته خوراکی است با ضخامت خیلی کم و بافتی خشک که بسیار شکننده است.

معمولاً در دسر های عربی از آن استفاده می‌شود، رشته‌های شعریه در برندهای متفاوت در بازار موجود می‌باشد.

مرغوب‌ترین رشته شعریه را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی معتبر تهیه کنید اما  در هایپر مارکت‌ها و سوپرمارکت‌ها نیز می‌توانید از آن مشاهده و خرید کنید.

این نوع دسر بسیار آسان و ساده تهیه می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد.
منبع: https://honestcooking.com/vermicelli-kheer-indian-dessert/

شما می‌توانید به راحتی بدون نیاز به فر یک دسر بسیار خوشمزه و جدید را تهیه کنید.

پس با ما باشید تا مراحل تهیه دسر باقلوای شعریه را مرحله به مرحله با ذکر نکات تقدیم حضورتان کنیم.

این دسر را می توان به سه روش سرو‌کرد،

باقلوا شعریه رولی درون فویل آلومینیومی پیچیده می‌شود یا درون قالب های سیلیکونی با سایزهای کوچک و یا به صورت عادی درون همان ظرفی که قرار است سرو کنید به راحتی تهیه می‌شود.

مدت زمان تقریبی تهیه ۱۵ دقیقه می‌باشد. درجه سختی تهیه شعریه در سطح مناسب بوده و یک روش آسان خانگی است.

مواد مورد نیاز جهت تهیه باقلوای شعریه:

رشته شعریه یک بسته

کره ۷۰ گرم

پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

شیر عسل ۱/۲ قوطی

انواع مغزها به مقدار دل‌خواه

طرز تهیه

اولین مرحله رشته‌های شعریه را در همان پاکت با کمک دست خرد کنید تا به ابعادی حدوداً با طول یک سانتی‌متر تبدیل شود.

برای این کار پیشنهاد می‌شود رشته‌ها را از پاکت خارج نکنید، چون این رشته‌ها بسیار ترد و نازک بوده و در زمان خرد کردن ممکن است به اطراف شوند.

درون تابه مناسبی رشته‌های شعریه را بریزید و با حرارت کم چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها دو درجه تیره تر شود و بوی خامی آن‌ها گرفته شود. مراقب باشید که حرارت بیش از اندازه نباشد چون ممکن است رشته‌های شعریه بسوزد یا بیش از حد تیزه شوند.

حالا ۷۰ گرم کره را به تابه اضافه کنید و مدام به‌هم بزنید تا کره کاملاً آب شود.

هل، دارچین و‌گلاب را به مخلوط اضافه کنید و مجدد به‌هم بزنید تا بوی عطر ادویه‌ها به تمامی رشته‌های شعربه آغشته شود.

دقت کنید در تمامی این مراحل حرارت باید کاملا کم باشد و مدام مخلوط مواد را به‌هم بزنید.

در آخرین مرحله یک‌ دوم قوطی شیر عسل را به مخلوط اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به‌هم زنید.

توجه داشته باشید در مرحله نهایی تابه زیاد روی حرارت نماند تا طعم اصلی دسر تغییر نکند.

مواد را درون ظرف مناسب ریخته و با کمک قاشق سطح مواد را کاملاً صاف و یکدست کنید.

حالا در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مغزهای که دوست دارید را روی سطح باقلوا بریزید و با کمک قاشق صاف کنید.

در آموزش فوق از همان مغزهای استفاده شده که در باقلوای عادی استفاده می‌شود.

ترکیبی از مغز گردو، فندق، پسته، پودر نارگیل و بادام آسیاب شده.

BAGHLAVA

شما می‌توانید از هر نوع مغز که در دسترس دارید استفاده کنید.

اگر آسیاب در دسترس ندارید می‌توانید با کمک چاقو مغزها را به اندازه‌های دل‌خواه خرد کنید.

در آخرین مرحله نصف دیگر مواد شعریه را روی مغز ها بریزید و مجدد با کمک قاشق صاف کنید.

برای تهیه باقلوای تک نفره مقداری از آن را درون قالب سیلیکونی بریزید و با قاشق کوچک کمی فشرده کنید حالا مقداری از ترکیب مغزها را بریزید و مجدد مقدار کمی از مواد رشته های شعریه را روی آن بریزید و فشار دهید.

باقلوا را ۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کمی کره به حالت جامد تبدیل شود و بعد با کمک چاقو و ابعاد دل‌خواه برش بزنید و تزئین کنید.

دسر شما به همین راحتی و با همین مدت زمان کم آماده شد.

حتما پیشنهاد می‌کنیم این دسر بسیار خوشمزه را در زمان‌هایی که مهمان دارید و زمان زیادی برای تهیه دسر ندارید درست کنید و از طعم و مزه محبوب و منحصر به‌فردش لذت ببرید.

امیدواریم که از آموزش امروز کمال استفاده را برده باشید تا آموزش های بعدی برایتان سلامتی و شادی را آرزومندیم

برقرار و پاینده باشید

 

دسته‌ها: غذای ایرانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *